Felügyelő Bizottság

Felügyelő bizottság

Spák Zsuzsanna
Felügyelő Bizottság elnöke

2008 óta dolgozik az OPAL Zrt. csapatában, jelenleg operatív vállalatirányítási munkatársként. Megbízottként a tulajdonos MSZKSZ munkájában is részt vesz. Közgazdász diplomával rendelkezik, tapasztalatát elsősorban gazdasági területen, nagyvállalatoknál szerezte. Tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkezik.


Antal Szabolcs
Felügyelő Bizottság tagja

2011. év elején csatlakozott az OPAL Zrt.-hez, és a gazdasági terület vezetését vette át. 2016.01.01-től az OPAL Zrt. gazdasági igazgatója, valamint az MSZKSZ gazdasági vezetője is.
Több mint 16 éves olaj- és gázipari tapasztalattal rendelkezik, korábban a MOL-Csoporton belül töltött be gazdasági vezetői pozíciókat.
Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és megszerezte a Durham University üzleti másoddiplomáját is. Tárgyalóképes szakmai angol nyelvtudással rendelkezik

dr. Miskolczi Norbert
Felügyelő Bizottság tagja

Egyetemi docens a Pannon Egyetem MOL Ásványolaj- és Széntechnológiai Intézeti Tanszékén. Okleveles vegyészmérnök, PhD fokozatát 2005-ben szerezte. Különböző hazai és nemzetközi szakmai szervezetek tagja. Szakmai tapasztalattal elsősorban a tanszék oktatási-kutatási profiljához kapcsolódó területeken rendelkezik.