Bitumenek vizsgálata

A modern bitumenek az építőipar nélkülözhetetlen alapanyagai. Felhasználási területük az útépítéstől az építmények szigeteléséig terjed – ezt a széles skálát az alapbitumen különböző polimer segédanyagokkal történő modifikálása teszi lehetővé.

http://www.1001freedownloads.com

Az útépítési bitumenek minőségét az MSZ EN 12591 termékszabvány határozza meg. A szabványnak megfelelő termék alkalmazása biztosítja, hogy az aszfaltozás során az útfelületen a kívánt keménységű és kopásállóságú réteg kerüljön kialakításra.

A modifikált bitumenek az útépítési bitumeneket meghaladó rugalmasságuk révén jobban viselik az időjárás viszontagságait. Minőségüket az MSZ EN 13443 termékszabvány rögzíti.

Az ÁMEI Zrt. bitumen laboratóriuma nagy gyakorlattal és rövid vállalási határidővel végzi mindkét bitumen féleség vizsgálatát.

Társaságunk felkészültségét a Nemzeti Akkreditáló Hatóság igazolja és ellenőrzi folyamatosan a NAH-1-1240/2018 számú akkreditációs okiratunk fenntartása során, így az ÁMEI által végzett vizsgálatok joghatályosak.

Ha Ön

  • aszfaltkeverő üzemet működtet, és szeretne a felhasznált bitumen minőségéről a beszállítótól független vizsgálat révén meggyőződni,
  • házépítéshez, tetőfedéshez szükséges szigetelőanyagokat gyárt és a modifikált bitumen minőségét ellenőriztetné, akkor

keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.